Toymods Car Club
www.toymods.org.au
F.A.Q. F.A.Q.    Register Register    Login Login    Home Home
Members Members    Search Search
Toymods » The Outhouse » Computer Question

Show: Today's Posts  :: Show Polls 
Email to friend 
Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
AuthorTopic
riceburna73
Forums Junkie


Location:
Sydney
Registered:
April 2004
Computer Question Sun, 16 October 2005 10:14 Go to next message
Ok,

This is probably simple but its giving me the shits as i cant work out how to fix it..

For some reason microsoft frontpage is now my default program to open pictures,but it doesnt open them Mad

How do i go back to paint or whatever it should be..

Thanks and yes i am a little slow Very Happy
  Send a private message to this user    
Cool1
Forums Junkie


I supported Toymods
Banned User

Location:
Brisbane
Registered:
May 2002
     
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 10:22 Go to previous messageGo to next message
Open windows explorer.
Go to the tools menu.
Go to folder options.
Go to file types.
Find the file type your haveing trouble with and highlight it and hit the change button. Then find the app you want to use.
  Send a private message to this user    
riceburna73
Forums Junkie


Location:
Sydney
Registered:
April 2004
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 10:35 Go to previous messageGo to next message
i have XP,

I cant find "file types"
  Send a private message to this user    
Cool1
Forums Junkie


I supported Toymods
Banned User

Location:
Brisbane
Registered:
May 2002
     
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 10:37 Go to previous messageGo to next message
When you open folder options, there should be a tab at the top called file types.
  Send a private message to this user    
EldarO
Forums Junkie


Location:
Perth, WA
Registered:
December 2004
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 11:01 Go to previous messageGo to next message
http://members.iinet.net.au/~asterix/shot.JPG

Eldar.O.
  Send a private message to this user    
riceburna73
Forums Junkie


Location:
Sydney
Registered:
April 2004
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 11:06 Go to previous messageGo to next message
Ok got into where it says file types but its in my docs? there is a bunch of different frontpage things,i changed the one which said somthing about pictures but it didnt do anything.

Mad Confused
  Send a private message to this user    
riceburna73
Forums Junkie


Location:
Sydney
Registered:
April 2004
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 11:18 Go to previous messageGo to next message
Allright i changed every single frontpage related thing to paint and it is still trying to open attachments with frontpage!!!!

Ive never even used front page FFS Confused
  Send a private message to this user    
oldcorollas
Forums Junkie


Location:
Kita-Ku, Sapporo, Japan
Registered:
January 2003
 
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 11:20 Go to previous messageGo to next message
riceburna73 wrote on Sun, 16 October 2005 20:14

Ok,

This is probably simple but its giving me the shits as i cant work out how to fix it..

For some reason microsoft frontpage is now my default program to open pictures,but it doesnt open them Mad

How do i go back to paint or whatever it should be..

Thanks and yes i am a little slow Very Happy


go to windows explorer, go to a pic file that opens spastically,
right click, select "open with", choose the prog you want, adn then...
tick the "always open with this program" (sorry mine's in japanese.. no pics) and then click ok or whatever...

should be sweet moight
  Send a private message to this user    
riceburna73
Forums Junkie


Location:
Sydney
Registered:
April 2004
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 11:43 Go to previous messageGo to next message
Cool,thanks heaps,i changes all jpeg related to fax and picture viewer and it has sorted it.

Thanks again i really appreciate the help!
  Send a private message to this user    
EldarO
Forums Junkie


Location:
Perth, WA
Registered:
December 2004
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 12:25 Go to previous messageGo to next message
http://members.iinet.net.au/~asterix/oh%20yeah.JPG

im sorry, but its a computer thread, and im bitter.

Eldar.O.
  Send a private message to this user    
riceburna73
Forums Junkie


Location:
Sydney
Registered:
April 2004
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 12:28 Go to previous messageGo to next message
^^^^^^

I dont getit Confused
  Send a private message to this user    
domasik
Forums Junkie


Location:
Sydney
Registered:
November 2003
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 12:36 Go to previous messageGo to next message
i get it now

i decoded it with photoshop, he had a layer over the top which i removed.

http://www.fluidzone.com/liddertown/pics/oh-yeah.jpg
  Send a private message to this user    
riceburna73
Forums Junkie


Location:
Sydney
Registered:
April 2004
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 12:47 Go to previous messageGo to next message
Laughing
  Send a private message to this user    
Merudo
Forums Junkie


Location:
Central Coast, NSW
Registered:
February 2005
 
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 13:44 Go to previous messageGo to next message
You think you're bitter EldarO, I own a skt754 Sempron.

Fear my budget PC-ness. Razz


least it plays BF2 well.
  Send a private message to this user    
Phrostbyte
Forums Junkie


I supported Toymods

Location:
Frankston, Victoria
Registered:
April 2004
Re: Computer Question Sun, 16 October 2005 22:34 Go to previous messageGo to next message
I'd take a screenshot at my beast computer's specs and pwn you all... but I'm in the office on the shitbox P4 2.6...
Confused

Kev.
  Send a private message to this user    
mynameisrodney
Forums Junkie


Location:
Kellyville, Sydney
Registered:
June 2004
Re: Computer Question Mon, 17 October 2005 00:11 Go to previous messageGo to next message
i is teh winner!!!
http://users.tpg.com.au/ceedees/specs.jpg
  Send a private message to this user    
Corona RT142
Forums Junkie


Location:
Campbelltown
Registered:
November 2003
Re: Computer Question Mon, 17 October 2005 00:22 Go to previous messageGo to next message
I still wish i had my 486 to post the stats on it, only just got rid of it and the old pentium 2 350Mhz.

  Send a private message to this user    
MR. 2
Forums Junkie


Location:
Parramatta
Registered:
July 2002
Re: Computer Question Mon, 17 October 2005 01:30 Go to previous messageGo to next message
I remember the day i started out with the good onld 286 blue chip that was a mother of computers that thing, and had the 5" floppy's which were really floppy. And the graphics wow. the good onld days

Shocked
  Send a private message to this user    
Corona RT142
Forums Junkie


Location:
Campbelltown
Registered:
November 2003
Re: Computer Question Mon, 17 October 2005 02:06 Go to previous messageGo to next message
5 and 1/4 damn you we had them in the Commodore 64, the 486 and the 286 laptop, man was that thing a weapon, think current laptops are heavy with it's base this thing would of been 15-20kg lol. Black and white screen, slow as shit.
  Send a private message to this user    
ta23
Forums Junkie


Location:
NSW
Registered:
October 2003
Re: Computer Question Mon, 17 October 2005 08:45 Go to previous messageGo to next message
mynameisrodney wrote on Mon, 17 October 2005 10:11

i is teh winner!!!
http://users.tpg.com.au/ceedees/specs.jpg


Your running Windows XP on a 363mHz machine, damn it must be slow.
  Send a private message to this user    
Merudo
Forums Junkie


Location:
Central Coast, NSW
Registered:
February 2005
 
Re: Computer Question Mon, 17 October 2005 08:48 Go to previous messageGo to next message
That's what I was thinking! Laughing


Must take ten minutes to start up!
  Send a private message to this user    
mynameisrodney
Forums Junkie


Location:
Kellyville, Sydney
Registered:
June 2004
Re: Computer Question Mon, 17 October 2005 09:48 Go to previous message
nope its actually not that slow at all.
its an ibm thinkpad 600E, runs heaps faster than my mates laptop which is a compaq 763 MHz or something around there.
  Send a private message to this user    
  Switch to threaded view of this topic Create a new topic Submit Reply
Previous Topic:anyone into motorbikes? (road)
Next Topic:Any RTP/Firewall Experts?
Goto Forum:
-=] Back to Top [=-

Current Time: Tue Sep 17 14:45:11 UTC 2019

Total time taken to generate the page: 0.011495113372803 seconds

Bandwidth utilization bar

.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 2.3.8
Copyright ©2001-2003 Advanced Internet Designs Inc.